Rodinný dom, 4 izbový

Elegantná vila s vystihujúcim názvom "Morning Glory" sa nachádza v meste Vilamoura. Koncept tejto tradičnej portugalskej vily architekta Cliva Batchelora stojí na nádhernom pozemku s rozlohou približne 3 800 m2 priamo na Old Course (prvom golfovom ihrisku postavenom v meste Vilamoura v roku 1969). 



Vilu ladenú do typicky stredomorského štýlu tvorí obývacia izba s krbom a francúzskymi oknami vedúcimi na terasy, knižnica / kancelária, moderná kuchyňa s tradičnými detailmi, raňajkovým kútom a priestrannou jedálňou. Hlavná spálňa má francúzske okná, ktoré vedú na balkón, šatne a krásne mramorové kúpeľne. K dispozícii je krytá terasa s vírivkou a prístupom z hlavnej spálne. Interiér ďalej dotvára druhá spálňa (tiež s kúpeľňou, šatňou a balkónom), vínna pivnica / degustačná miestnosť a dvojitá garáž s pracovným priestorom a kúpeľňou. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež dom pre hostí, ktorý je prepojený krytým vonkajším salónikom. Tento dom tvoria dve spálne a kúpeľňa (v súčasnej dobe jedna miestnosť slúži ako obývacia izba s kuchyňou.) Vila a dom pre hostí majú klimatizáciu a bezpečnostný systém. K dispozícii sú dve garážové státia.

K dokonalosti južne-portugalského štýlu vily prispieva aj jej umiestnenie. Vila je obklopená veľkými, čiastočne pokrytými terasami a tienenými verandami s bielymi konštrukčnými piliermi. Dominantou záhrady sú vzrastlé borovice a palmy, cypriše, exotické rastliny, jazierka na rôznych úrovniach a krásny vyhrievaný bazén, zároveň je udržiavaná s veľkou starostlivosťou a bola realizovaná v súlade s existujúcim golfovým ihriskom.

Oblasť Vilamoura je známa svojimi krásnymi plážami (napr. Praia da Falesia), prírodným parkom Ria Formosa (presláveným množstvom rúžových plameniakov), módnou zábavnou štvrťou v okolí prístavu a prestížnymi päthviezdičkovými hotelmi.

Medzinárodné letisko Faro je vzdialené iba 20 minút jazdy autom.

Pozemok: 3 800,00 m2; Úžitková plocha: 924.00m2; Trieda energie: C

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27515
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    924 m²
  • Garáž
    Áno
  • Pozemok
    3 800 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.